Otkrivena NLO baza na Havajima?

Go down

Otkrivena NLO baza na Havajima? Empty Otkrivena NLO baza na Havajima?

Postaj by Mato on sri svi 04, 2011 10:22 am

Ako je vjerovati snimkama koje su navodno zabilježene na Havajima u travnju ove godine, tamo je otkrivena prava izvanzemaljska košnica. Iz nje izlijeću letjelice, 'zuje' nebom, a na koncu joj se vraćaju.

Otkrivena NLO baza na Havajima? 013600742

Autentičnost ove snimke još uvijek nije potvrđena, pa tako ni teorija da se radi o NLO bazi. Neki izvori čak tvrde da je snimka nastala iznad Škotske, a ne iznad Havaja.

No, za razliku od onih koji brzaju sa zaključcima, pa tvrde da je riječ o falsifikatu ili su pak sto posto sigurni da je riječ o podzemnom izvanzemaljskom kompleksu, javljaju se i NLO entuzijasti, koji tvrde kako treba čekati da se provjeri autentičnost snimke, a do tada upozoravaju da ovo nije prvi slučaj pojave takozvane 'izvanzemaljske baze'.

Već godinama se širom svijeta spominju takva područja nad kojima je NLO aktivnost česta, te iz kojih izlaze i u koje se vraćaju neobične letjelica. Samo neka od njih su navodno u blizini San Diega, na Antarktici i u Zmajevom trokutu, području koje se nalazi u Tihom oceanu između Filipina i Japana.

Je li na novoj snimci zabilježena još jedna takva baza? Provjerite u snimci koju vam prenosimo: