Žive u miru s posjetiteljima iz svemira

Go down

Žive u miru s posjetiteljima iz svemira Empty Žive u miru s posjetiteljima iz svemira

Postaj by Mato on sri svi 11, 2011 3:47 pm

Na snimci koja prikazuje svakodnevicu Almatyja, najmnogoljudnijeg grada u Kazahstanu, vidljivi su leteći objekti koji su gotovo u potpunosti preuzeli nebo. Stanovnici Kazahstana tvrde da je to svakodnevna pojava i da su već navikli na suživot s NLO-ima.

Žive u miru s posjetiteljima iz svemira 010800742

Većina stanovnika misli da je riječ o izvanzemaljskim letjelicama, a postojanje drugih inteligentnih vrsta u svemiru prihvaćaju zdravo za gotovo. Na neidentificirane letjelice više niti ne obraćaju pažnju, a tvrde da putuju prema Crnom moru.

Tu tvrdnju navodno potvrđuju i ruski vojni spisi prema kojima je NLO aktivnost oko Crnog mora iznimno velika. Također, sve je više zabilježenih slučajeva cijelih flota letjelica, a usamljeni NLO-i gotovo da su postali prava rijetkost.

Među vjernim pratiteljima ovog fenomena ima mnogo onih koji tvrde da su NLO-i, za koje vjeruju da su izvanzemaljske letjelice, sve neoprezniji tj. da svojim sve češćim 'pojavljivanjem u javnosti' pokazuju kako više ne mare za tajanstvenost.

Je li to znak da se konačno približava dan kada će i službeno biti potvrđeno postojanje izvanzemaljskog života? Dok nagađamo, pogledajmo ovu snimku iz Kazahstana na kojoj su navodno zabilježeni posjetitelji iz svemira: