Login

Zaboravih zaporku

UNDER MELODY
Poll

Koji OS koristite na mobitelu (smartphoneu)?

 
 
 
 
 

Rezultati

Zagreb
Vrijeme
CURRENT MOON
Latest topics
» 15 najpoznatijih slika duhova
by Neptun uto tra 30, 2013 2:45 pm

» Dječak 'na nebu' upoznao sestru za koju nije ni znao
by Neptun uto tra 30, 2013 2:30 pm

» Upoznajte dijete koje u detalje zna opisati svoj prosli zivot!
by Neptun uto tra 30, 2013 2:22 pm

» Mačak koji predviđa smrt
by Neptun uto tra 30, 2013 2:18 pm

» Kakav to stvor baulja kanalizacijom?
by Neptun uto tra 30, 2013 2:13 pm

Keywords

stitch  lilo  


Čudni zvukovi straše ljude diljem svijeta

Go down

Čudni zvukovi straše ljude diljem svijeta

Postaj by Mato on sub ruj 10, 2011 6:09 am

Nedavna priča iz kanadskog mjesta Windsor potaknula je pravu poplavu snimaka neobičnih i uznemirujućih zvukova čiji je izvor za sada nepoznat.


Snimke iz ostalih dijelova svijet postojale su i ranije, no odbačene su kao ispadi nestabilnih pojedinaca jer zajednice nisu imale volje ili mogućnosti pokrenuti se i istražiti o čemu se zapravo radi.

No, to nije bio slučaj u Windsoru gdje su stanovnici kontaktirali državne službe, sveučilišta i sve mjerodavne institucije kako bi doznali o čemu je zapravo riječ. Službena istraga je počela početkom kolovoza, a prvi rezultati se još iščekuju.

Dok ne saznamo o čemu je zapravo riječ, prenosimo vam nekoliko snimaka. U prvoj možete vidjeti reportažu o slučaju iz Windsora, a u druga dva snimke neobičnih zvukova zabilježenih na Floridi i u Kijevu.

U Floridskom slučaju zvuk je nedosljedno objašnjen kao zvuk zrakoplova, a onda kao udaljena grmljavina (koja je neprekidno trajala 20 minuta).

O kijevskom slučaju zabilježenom sredinom kolovoza za sada nema nikakvih objašnjenja, a slično je i sa zvukovima zabilježenima u New Jerseyju, Gruziji i Bjelorusiji.

Neke od pretpostavki su da se radi o posljedicama HAARP tehnologije, kojoj se u zadnje vrijeme pripisuju svakakve 'zasluge', od potresa i tornada, do neobičnih zvukova i globalnog zagrijavanja.

Još jedno objašnjenje koje se dosljedno provlači jest da se radi o izvanzemaljcima s obzirom da je u nekoliko slučajeva na nebu primjećen i NLO. Ima i onih koji vjeruju da je sve posljedica promjena u zemljinom magnetskom polju.