Login

Zaboravih zaporku

UNDER MELODY
Poll

Koji OS koristite na mobitelu (smartphoneu)?

 
 
 
 
 

Rezultati

Zagreb
Vrijeme
CURRENT MOON
Latest topics
» 15 najpoznatijih slika duhova
by Neptun uto tra 30, 2013 2:45 pm

» Dječak 'na nebu' upoznao sestru za koju nije ni znao
by Neptun uto tra 30, 2013 2:30 pm

» Upoznajte dijete koje u detalje zna opisati svoj prosli zivot!
by Neptun uto tra 30, 2013 2:22 pm

» Mačak koji predviđa smrt
by Neptun uto tra 30, 2013 2:18 pm

» Kakav to stvor baulja kanalizacijom?
by Neptun uto tra 30, 2013 2:13 pm

Keywords

stitch  lilo  


Cijelo selo nestalo u kineskim planinama

Go down

Cijelo selo nestalo u kineskim planinama

Postaj by Mato on pon lis 18, 2010 6:51 amTrinaestog listopada oko četiri sata ujutro u kineskim planinama neobjašnjivo je nestalo cijelo jedno selo. To je područje sada pod nadzorom vojske.
Svjedoci tvrde kako je nad tim područjem lebdio NLO, a kažu da su u cijelom tom području nestale zmije. Vlasti, naravno, ne žele ništa potvrditi, te govore da se radi samo o neprovjerenim glasinama.

Također se priča da se to selo nalazi u blizini nuklearnog postrojenja, što bi opet značilo da se događa nešto čudno čak i ako nije povezano s NLO-ima – a lako je moguće da i zbog toga vojska nešto skriva.

Na videosnimci ne baš sjajne kvalitete, za koju se vjeruje da je snimljena u blizini tog mjesta, vidi se i čudno plavo svjetlo.

U jednoj radioemisiji od 14. listopada potvrđene su prvotne sumnje, jer se spominje da je selo evakuirano pa nakon toga potpuno nestalo nakon što se ogromni plavi objekt pojavio iz crnog dima.

Sve velike ceste u blizini su zatvorene, a vojska je blokirala pristup selu. No, očekuje se kako bi uskoro mogle procuriti nove informacije ili čak i snimke iz zraka kako bismo se mogli uvjeriti je li selo zaista nestalo s lica zemlje ili je sve samo plod nečije mašte.